Vabimo vas, da se s svojimi predstavitvami udeležite srečanja Arheologija v letu 2012 – dediščina za javnost. Rok za oddajo prispevkov je 1. marec 2013.

Drage kolegice in dragi kolegi,

kot že vrsto let bomo v mesecu marcu s srečanjem Arheologija v letu 2012 – dediščina za javnost naredili pregled dela slovenske arheološke stroke v preteklem letu. Srečanje bo kot že več let obsegalo več sklopov:

  • predstavitve terenskega dela v preteklem letu v Sloveniji,
  • predstavitev novosti terenskih raziskav v sosednjih deželah,
  • predstavitve publikacij, razstav in drugih projektov,
  • napovedi dogodkov za leto 2013 in
  • skupščina SAD.

Predstavitve vaših prispevkov so omejene na 10 minut.

Ob srečanju bomo, tako kot v preteklosti, izdali zvezek s povzetki prispevkov. Zato vas prosimo, da naslove svojih predstavitev s kratkimi povzetki in ilustracijami, vpisanimi v obrazec, dostopen na spletu (povezava), pošljete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
Ker za pripravo programa ter urejanje in natis povzetkov potrebujemo nekaj časa vas prosimo, da se držite roka za oddajo, ki je 1. marec 2013
Vaše delo lahko predstavite tudi v obliki plakata, ki ga organizatorjem predate najkasneje na dan prireditve, najavite pa jih najkasneje do roka namenjenega oddaji prispevkov.

Hvala za sodelovanje in lep pozdrav,

Bojan Djurić, predsednik SAD
in
Matija Črešnar, tajnik SAD

Donacija dohodnine

Po zakonu o dohodnini lahko davčni zavezanci do 0,5 odstotka dohodnine, odmerjene od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, namenijo tudi našemu društvu. Vaš pristanek za donacijo morate Davčni upravi RS (DURS) sporočiti do 31. decembra v tekočem letu.

Obrazec za donacijo 0,5 % dohodnine

Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o tem.